Nyt fra København – Copenhagen Cleantech Cluster

København syder og bobler af energi. Knap har vi sagt tak for god kamp i bedste olympiske ånd til Obama, Præsident Lula, den spanske kongefamilie, den japanske premiereminister og resten af IOC kongressen, før vi åbner lufttrafikken for FN’s COP15 delegerede. Hele verdens øjne er rettet mod København. Og med rette. Lader vi for en stund politikkerne beskæftige sig med spørgsmålet omkring en reel klimaaftale, så Kyoto bliver til København, står vi i erhvervslivet over for en mindst ligeså interessant problemstilling. Inspiration hertil findes i Obama’s vise ord: “The nation that leads the world in creating new energy sources will be the nation that leads the 21st-century global economy”.

Sustainable World Capital har for nylig kåret Danmark som verdens førende cleantech nation. Vi har et uhørt ”window of opportunity” til at skabe en global markedsleder position som førende grøn nation. Derfor har Copenhagen Capacity sammen med 40 partnere bestående af offentlige aktører og private virksomheder søsat det mest ambitiøse initiativ på området: Copenhagen Cleantech Cluster. Etableret som en one-stop-shop vil initiativet opbygge og videreudvikle innovation, konkurrencedygtighed og vækst ud fra en klyngetankegang med alle de væsentligste spillere i den danske cleantech industri. Copenhagen Cleantech Cluster vil tiltrække udenlandske investeringer og knowhow samt danne partnerskaber med 15 førende cleantech klynger over hele verden.

Copenhagen Cleantech Cluster kan blive din direkte DABGO adgang til den danske cleantech branche. Hold dem i tankerne, når du møder et interessant cleantech projekt i din region eller brug spørgsmålet her som samtaleåbner til det næste Stambord: Hvis grøn forretning er god forretning – hvordan kommer jeg med på vognen?

Views: 65

Add a Comment

You need to be a member of DABGO to add comments!

Join DABGO

Comment by Mette Skjold Rotbøll on December 3, 2009 at 17:17
Hej Morten,
Dan har lige anbefalet denne side.
Fremragende! Der er ingen tvivl om at dette er en enestående chance for Danmark og det gælder om at udnytte den. Shawn Lesser, Sustainable World Capital, gør mig ofte rigtig stolt af at være dansk. Jeg kan vel gå ud fra han er informeret over Copenhagen Cleantech Cluster? Ellers vil jeg skynde mig og pege ham i din retning.
Hilsener fra Zug,
Mette

DABGO logo

Jobopslag

Støt DABGO og Lej bil hos Avis

Notes

Melbourne: Sociolog med projektledererfaring søger job

Created by Webmaster DABGO May 30, 2016 at 2:41pm. Last updated by Webmaster DABGO May 30.

USA - ph.d. i pædagogisk antropologi med US Green Card

Created by Webmaster DABGO Sep 17, 2015 at 8:47am. Last updated by Webmaster DABGO Sep 17, 2015.

© 2016   Created by Jesper Løvendahl.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service