En ikke uvæsentlig del af DABGO er den digitale "infrastruktur", der ud over at gøre os synlige for hinanden og derved gør det nemmere for os at mødes, også gør det muligt at lancere nye services, der er relevante i professionelt øjemed.

I dag er det nye www.dabgo.net gået I luften. Den nye side/platform er meget mere levende og indbydende end den hidtidige, og understøtter i høj grad kommunikation imellem os – via blogs, discussions, chat og e-mail.

Den nye side er i stor grad også et resultat af alt det input vi fik via medlemsundersøgelsen som blev sendt ud tidligere på året.

Det er et vigtigt og stort skridt, der er taget med den nye platform, og der skal gå en stor tak til Andreas Wagner for at have hjulpet med en ny grafisk identitet, til Flemming Pedersen og til teamet hos Wemind for de rigtig mange timer, der er lagt i rådgivning, planlægning og udførelse af projektet!

Det er kun på sin plads at sige ekstraordinært tak til Wemind, der til dato er DABGO’s største sponsor!

LinkedIn vil en tid endnu være den “authoritative” medlemsliste; men www.dabgo.net vil fremover være, hvor den egentlige online aktivitet vil foregå, vidensdeling, annoncering af arrangementer, etc.

"First movers" og "early adapters" er meget velkomne til at oprette en profil, og gerne give feedback. De, der hellere vil vente, vil også blive budt hjerteligt velkommen på vores nye "online værested" i nærmere fremtid.

Tag et kig på siden - der er mange gode grunde til at være med fra starten.

Views: 5

Add a Comment

You need to be a member of DABGO to add comments!

Join DABGO

Comment by Tina Dam on November 6, 2009 at 18:28
Tillykke med det nye site, jeg synes det er helt vildt godt og glaeder mig til at foelge med, laese og skrive blog indhold. Det er fedt med et dansk site og jeg er enig i at Wemind skal have stort tak! Meget interactivt! Tina :)

DABGO logo

Jobopslag

Støt DABGO og Lej bil hos Avis

Notes

Melbourne: Sociolog med projektledererfaring søger job

Created by Webmaster DABGO May 30, 2016 at 2:41pm. Last updated by Webmaster DABGO May 30.

USA - ph.d. i pædagogisk antropologi med US Green Card

Created by Webmaster DABGO Sep 17, 2015 at 8:47am. Last updated by Webmaster DABGO Sep 17, 2015.

© 2016   Created by Jesper Løvendahl.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service