Jesper Løvendahl
 • Male
 • Boca Raton, FL
 • United States
Share

Jesper Løvendahl's Friends

 • Peer Bentzen
 • Jesper Justesen
 • Kim Lebech
 • Leon Standly
 • Christina Fuglsbjerg
 • Niels Leidecker
 • Torben Maj
 • Justin Nielsen
 • Mikkel Elsborg
 • Finn Ritslev
 • Dennis Schindler-Thomsen
 • Bo Andersen
 • Andrew Kristensen
 • Malte Holm
 • Peter Lassen

Jesper Løvendahl's Discussions

Vi søger profiler til artikelserie i Jyllands-Posten
46 Replies

Started this discussion. Last reply by Webmaster DABGO Sep 27, 2011.

 

Jesper Løvendahl's Page

Latest Activity

Jesper Løvendahl updated an event
Thumbnail

København - sommer-kom-sammen 2013 at Hotel Skt. Petri

August 7, 2013 from 4pm to 10pm
Kære alle, Så er det tid igen! Onsdag den 7. august finder den årlige ”sommer-kom-sammen” sted I København – denne gang på Hotel Skt. Petri.Temaet i år er ”Global Entrepreneurship” - tre spændende talere.Du og partner er hermed inviteret! Her har du/I mulighed for at møde andre spændende mennesker fra alle verdenshjørner.Sidste år mødtes 150 spændende mennesker over eftermiddagen/aftenen og gjorde det til et fantastisk arrangement med masser af energi og…See More
Jul 18, 2013
Jesper Løvendahl shared Webmaster DABGO's event on Facebook
Jul 10, 2013
Jesper Løvendahl Tilføjede en virksomhedsprofil for:
Mar 14, 2012
Webmaster DABGO replied to Jesper Løvendahl's discussion Vi søger profiler til artikelserie i Jyllands-Posten
"Hej Lotte, Du bliver nødt til at fortælle hvorfor JP bør lave et portræt af dig. Mvh, Jesper"
Sep 27, 2011
Dan replied to Jesper Løvendahl's discussion Vi søger profiler til artikelserie i Jyllands-Posten
"Jeg kommer lidt sent i forhold til jer andre. Det er spændende at læse om alle andres erfaringer her, min har nok en lidt anden vinkel.   Jeg rejste ud af danmark som 23 årig, først til Israel for at lære…"
Sep 27, 2011
Lotte Mikkelsen replied to Jesper Løvendahl's discussion Vi søger profiler til artikelserie i Jyllands-Posten
"Hejsa   Er det her stadig relevant?   http://www.dabgo.net/profile/LotteMikkelsen   Mange hilsener Lotte Mikkelsen Laughter Ambassador in the UK :)"
Sep 7, 2011
Torben Aaskov replied to Jesper Løvendahl's discussion Vi søger profiler til artikelserie i Jyllands-Posten
"Hej Jesper, det er er nogle år siden vi havde kontakt sidst ifm DACC-DABGO hvor vi begge var formænd for hhv DACC i NY og LA. Jeg håber alt er vel i NYC. jeg melder mig også gerne hvis JP mener der er noget…"
Aug 6, 2011
Per Knudsen replied to Jesper Løvendahl's discussion Vi søger profiler til artikelserie i Jyllands-Posten
"Hej Jesper, Vi kunne muligvis vaere interessererde. Jeg har boet 25 aar i Japan og skiftede fornyligt karriere fra import og salg af foedevarer til executive search for et af Japans mest fremtraedende search firmaer. Min kone Anne var indtil for…"
Jul 31, 2011
Jens Kleis Frederiksen replied to Jesper Løvendahl's discussion Vi søger profiler til artikelserie i Jyllands-Posten
"  Hej Jesper,   Lysten til at opleve nye kulturer, mennesker og geografier, startede for alvor, da jeg i 1995 flyttede til Oxford for at læse. Jeg gik på en udpræget international skole og oplevede fra første dag,…"
Jul 30, 2011
Mette Weber replied to Jesper Løvendahl's discussion Vi søger profiler til artikelserie i Jyllands-Posten
"Hej Jesper Spændende liv Du/I har.  Jeg kan helt klart tilslutte mig de mange blandede følelser og udfordringer man får når man rejser ud i verden Har selv haft 17 år ude 5 forskellige steder i verden. Har skrevet…"
Jul 21, 2011
Tim Marschall replied to Jesper Løvendahl's discussion Vi søger profiler til artikelserie i Jyllands-Posten
"Hej Jesper I har gang i et spændende projekt, og det at dele historien kan skabe megen motivation hos os selv og andre. Derfor stiller jeg også gerne op.   Jeg startede min erfaring med udlandet i Tyskland/Hamborg i 1988, hvor jeg…"
Jul 21, 2011
Mette Weber replied to Jesper Løvendahl's discussion Vi søger profiler til artikelserie i Jyllands-Posten
"Wow Gitte - sounds like a great and fun life. Mit liv er heller ikke kedeligt ;-) se min omtale tidligere. Pt er jeg på Bali for at finde kontor (villa ) sammen med min mand, til ham (og mig når jeg har mulighed for at være her)…"
Jul 21, 2011
Gitte Ganderup replied to Jesper Løvendahl's discussion Vi søger profiler til artikelserie i Jyllands-Posten
"Hej Jesper,   Hvordan er det at gå rundt I London Undergrounds tunneller klokken 3 om natten sammen med natholdet? Og på hvilke undergrundsstationer er der størst chance for at møde spøgelser? Og hvordan…"
Jul 20, 2011
Mette Weber replied to Jesper Løvendahl's discussion Vi søger profiler til artikelserie i Jyllands-Posten
"Bo - det er da fantastisk dejlig flerkulturelt så vil være fint. Jeg er på Bali lige nu og først i København den 8 august Hvis I er taget tilbage kan jeg sende hende nogle spørgsmål hun kan svare på…"
Jul 19, 2011
Bo H. Holmgreen replied to Jesper Løvendahl's discussion Vi søger profiler til artikelserie i Jyllands-Posten
"Mette,   jeg skal spoerge hende, men omend hun opvoksede og moedte mig i Danmark er hun Norsk statsborger, saa maaske duer det ikke? :)   Vi er i Frankrig paa ferie nu, men i DK om en uge.   Mvh, Bo "
Jul 18, 2011
Henrik Rehr replied to Jesper Løvendahl's discussion Vi søger profiler til artikelserie i Jyllands-Posten
"Hej Jesper,   Jeg vil gerne deltage, hvis det er muligt. Jeg er illustrator og tegneserietegner og har boet i USA (New York City) de sidste 19 år bortset fra en to-årig periode i Toronto, Canada i midt-90erne. Har arbejdet…"
Jul 18, 2011

Kort om mig

Mit navn er Jesper Løvendahl, jeg har været bosiddende i Boca Raton i Florida sammen med min kone og datter siden august 2009. Jeg har boet i USA siden 2005 (New York).

I 2006 stiftede jeg DABGO (se video om hvorfor her). Siden da er tusinder af timer gået på at udbygge netværket sammen med de mange frivillige som hjælper til. DABGO er et non-profit filantropisk projekt hvis mål er at hjælpe Danmark og danske erhvervsfolk internationalt. DABGO er ikke til salg og skal aldrig tjene andre end dets medlemmer og netværkets målsætninger.

Til daglig arbejder jeg som direktør i mit firma Lion Leasing i USA.

Min interesse er at hjælpe og udvikle stærke forretningsmæssige relationer. Jeg har siden 2009 været Advisory Board Member i Copenhagen Goodwill Ambassador Korpset, som har til formål at tiltrække udenlandske investeringer mm. til København.

Profile Information

Link til min "LinkedIn public profile" (uden "http://"):
http://linkedin.com/in/lovendahl
Min branche:
Automotive

Jesper Løvendahl's Photos

Loading…
 • Add Photos
 • View All

Jesper Løvendahl's Blog

Der findes ikke dårlige networking arrangementer...Af Jesper Løvendahl

Det er min oplevelse at et dårligt arrangement starter med en selv.Når du finder dig selv ved et dårligt arrangement, så gør dig selv og andre den tjeneste at hjælpe med at gøre arrangementet til en succes. Forstil dig at det var dig som var arrangør og agere som den vært som du ville have været. Det betyder sørg for at alle har noget at drikke, sæt det som at mål at aktivere alle som står alene, ved kort at spørger…

Continue

Posted on September 5, 2012 at 1:00

Hvordan får du flere anbefaling på LinkedIn, og hvordan skriver du en? Af Jesper Løvendahl

Har du lagt mærke til hvordan folk i dit netværk som pludselig er mellem jobs, pudsigt nok også begynder at opdatere deres Linkedin profil og bede om anbefalinger (eller recommendations som det hedder på Linkedin). Lad det være en opfordring til dig om at få dine anbefalinger på plads inden du har brug for dem.

Jeg vil gerne give to tips til hvorledes du kan få flere anbefalinger på Linkedin og ikke mindst hvordan du…

Continue

Posted on May 31, 2012 at 2:30

DABGO artikel i Erhvervsbladet - Til DABGO stambord i Miami

Klaus Christensen en rejsende freelance journalist for Erhvervsbladet rejser i disse uger rundt i USA og interviewer danske iværksættere. I onsdags gæstede han Stambord i Miami og skrev efterfølgende et blog indlæg om oplevelsen på Erhvervsbladet.dk.

 

"Dette indlæg er et forsøg på at beskrive hvad du kan bruge DABGO netværket til som iværksætter bosat i udlandet, eller som iværksætter hjemme i Danmark med behov for speciel ekspertise:“Det er ikke hvem du kender, eller hvem som…

Continue

Posted on April 9, 2011 at 4:30

Mindset af en nutidig leder – Er du chef eller leder? Af Jesper Løvendahl

For at forstå det rette mindset af en leder i dag kontra før krisen, så er det vigtigt at forstå hvad krisen har gjort ved forbrugerne, deres beslutningsprocesser og deres værdier. Derigennem får man også et mere klart billede af hvordan man bør lede sine medarbejdere og involvere sine omgivelser.Det er vigtigt at forstå forbrugernes fokus skift, fordi deres verdensbillede er ændret og alle medarbejdere, kollegaer og chefers verdensbilleder derfor også har ændret sig, og det er…

Continue

Posted on November 28, 2010 at 22:00 — 1 Comment

"Globale Danmark" - DABGO samarbejde med Jyllands-PostenBrain drain, brain gain eller bare gode historier om interessante mennesker på interessante missioner i interessante omgivelser? Journalistisk er der mange tilgangsvinkler til det samme emne. På Jyllands-Posten vælger vi nu at tage fat i sidstnævnte.For verden undenfor andedammen er jo fantastisk. Mange tusind danskere bygger karrierer op rundt omkring på kloden. Mange får oplevelser for livet – positive eller negative. Vi tror på, at de historier, som udstationerede… Continue

Posted on November 26, 2010 at 4:00 — 1 Comment

Comment Wall (1 comment)

You need to be a member of DABGO to add comments!

Join DABGO

At 13:58 on April 30, 2009, Dan Trampedach said…
Kommentar fra Dan...
 
 
 

DABGO logo

Jobopslag

Støt DABGO og Lej bil hos Avis

Notes

Melbourne: Sociolog med projektledererfaring søger job

Created by Webmaster DABGO May 30, 2016 at 2:41pm. Last updated by Webmaster DABGO May 30.

USA - ph.d. i pædagogisk antropologi med US Green Card

Created by Webmaster DABGO Sep 17, 2015 at 8:47am. Last updated by Webmaster DABGO Sep 17, 2015.

© 2016   Created by Jesper Løvendahl.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service