MSc (K29) i International Forretningsudvikling søger med stor entusiasme job i Schweiz

efter et par år udenlands, søger jeg nu nye udfordringer i Schweiz, hvor jeg (2006-2008) har læst min mastergrad inden for International Forretningsudvikling ved Université de Neuchâtel, samt taget et halvt års enkeltfag i sociologi ved Université de Fribourg (2009).
 
Mine erfaringer tæller hovedsageligt HR konceptudvikling, HR administration, service, strategisk kommunikation, undervisning og projektstyring samt NGO projektarbejde. Mine forcer er mine sprogkompetencer; jeg taler og skriver ENG/FRA flydende og TYS/SPA på højt niveau samt mine rigtig gode interpersonelle kompetencer. Jeg håber på at finde et job i en international virksomhed, hvor jeg har meget kontakt til udlandet, hvad enten det er inden for salg/eksport/import eller et helt andet felt.
 
Som ansat er jeg meget selvstændig, analytisk stærk, nysgerrig og lærenem. Jeg arbejder effektivt, proaktivt og er kvalitetsbevidst. Jeg er god til at holde mange bolde i luften ad gangen og endelig skal det nævnes, at jeg har et positivt livssyn og et godt humør.

Alle råd eller eventuelle kontakter vil blive modtaget med taknemmelighed!
 
Se min linkedin profil: http://www.linkedin.com/profile/view?id=20271968&locale=en_US&trk=tab_pro

Last updated by Webmaster DABGO Jun 1, 2011.

DABGO logo

Jobopslag

Støt DABGO og Lej bil hos Avis

Notes

© 2015   Created by Jesper Løvendahl.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service